Inne

Dwudniowy "Targ Świąteczny" w Centrum Bankowo-Finansowym "Nowy Świat" dobiegł końca. Ministerstwo Gospodarki Morskiej i Żeglugi Śródlądowej czynnie w nim uczestniczyło.

Największą popularnością cieszył się przepis na jesiotra na żytniej grzance z warzywami oraz rosół dashi na karpiu. Licznie przybyłych uczestników nie zniechęciła niska temperatura, ani niekorzystna aura. Na zgromadzonych czekały pyszne potrawy przygotowywane przez Tomasza Królikowskiego i Piotra Brusia oraz gorąca herbata.

W strefie zabaw każdy mógł własnoręcznie ozdobić świąteczne pierniki lub wykonać bombkę choinkową. Z atrakcji korzystali zarówno mali, jak i dorośli.

O świąteczny klimat zadbał Grzegorz Tyszkiewicz, który umilał czas śpiewając kolędy i szanty.

Stoisko Ministerstwa Gospodarki Morskiej i Żeglugi Śródlądowej zostało zorganizowane w ramach Programu Operacyjnego "Rybactwo i Morze" na lata 2014-2020.

Zaloguj się, aby dodać komentarz

Zaloguj się

1 1 1 1

Źródło:

Waluta Kupno Sprzedaż
USD 3.8558 3.9336
EUR 4.209 4.294
CHF 4.312 4.3992
GBP 5.0101 5.1113

Newsletter